Hälisen Janne Vapaus, rauha ja tasa-arvo - niistä on hyvä yhteiskunta rakennettu

KD - hallituksen koulukiusaaja

Kokoomus ja demarit tekivät sen taas: antoivat kristillisten Päivi Räsäsen pitää itseään lujasti miehisistä genitaalialueistaan. Viimeisimpänä tapauksena pitkälle valmisteltu äitiyslain muutos, jonka tarpeellisuudesta ministerit (yhtä lukuun ottamatta) olivat vielä juhannuksen alla täysin yksimielisiä. Esitys oli myös täysin valmis annettavaksi eduskunnalle, mutta sitten Päivi ilmeisesti koki tärkeämmäksi torpata lapsen ja perheiden asemaa parantavan uudistuksen.

Kyseessähän on siis lakimuutos, joka mahdollistaisi kahden rekisteröidyssä parisuhteessa elävän naisen keinohedelmöityksellä aikaan saadun lapsen vanhemmuuden tunnustamisen ilman raskasta ja kuntien byrokratiaa rasittavaa perheen sisäisen adoption prosessia. Toisin sanottuna lailla parannettaisiin tällaisen lapsen juridista asemaa sekä vähennettäisiin byrokratiaa. Mutta ilmeisesti molemmat ovat seikkoja, jotka eivät kristillisdemokraateille sovi. Todella outoa politiikkaa puolueelta, joka mainostaa itseään perhearvojen puolesta puhujana. Silkkaa kiusantekoahan tämä on, ei mitään muuta.

Jo translaki viimeistään osoitti, että hallituksen todellinen johtajuus löytyy Räsäsen Päiviltä. Sääli, ettei pääministeri Stubbilla ole ollut rohkeutta osoittaa arvo- tai muutakaan johtajuutta sitten avioliittolakiäänestyksen. Ei tässä muillakaan ole puhtaat jauhot pussissa: demarit Rinteen johdolla ovat aivan yhtä munattomia, vihreiden ja vasemmiston vastuunpakoilua unohtamatta. Otankin riemulla vastaan kevään vaalit ja tämän kuuden/viiden/neljän puolueen katastrofihallituksen jäämisen varoittavana esimerkkinä suomalaiseen poliittiseen historiaan.

Pahoin tosin pelkään, että ei seuraavaakaan hallitusta tulla muistamaan suurena ihmisoikeuksien ja lapsen etujen edistäjänä.

 

Kirjoittaja on Kansallinen sateenkaariryhmä - Kasary ry:n puheenjohtaja.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

Seuraava hallitus voisi jättää SETA:n ilman valtion tukea. Vapautuvat varat esim. esim. asunnottomille asuntojen vuokriin ym.

Toimituksen poiminnat